Loading...
Nosaltres 2018-03-16T10:21:48+00:00
SOBRE VASOMANIA

Vasomania ven, fabrica i personalitza una àmplia gamma de gots ecològics reutilitzables i sostenibles fabricats en polipropilè, el plàstic menys contaminant en el possible cas que acabi sent un residu.

DISSENY I MAQUETACIÓ

Des del nostre estudi centralitzem totes les comandes, donant  forma a la idea del nostre client o generant de noves. La maquetació està escrupolosament supervisada pels nostres professionals del món de les arts gràfiques, comunicant-se amb el client si els arxius rebuts no fossin correctes o requerissin més qualitat. 

INJECCIÓ DE PLÀSTIC

La nostra producció està totalment automatitzada, disposa de 3 màquines d’injecció electròniques amb microprocessador. 

Sempre hem intentat disposar dels millors mitjans de producció. Per això, només treballem amb màquines de provada eficàcia i reconegut prestigi en el mercat que permeten una fabricació en condicions de qualitat continuades. 

SERIGRAFIA

Vasomania ha anat desenvolupant al mateix temps que la injecció de plàstic el mateix procés serigràfic, sent el sector de les arts gràfiques que més ha avançat en la nostra empresa, hem passat d’una producció merament artesanal i manual a convertir-nos en tot un procés industrial, impressió i assecat de qualitat per lluir una òptima personalització. 

Més informació sobre els nostres productes

Lliures de clor per si el seu tractament final fos la incineració.

Aptes per l’ús en microones i en rentaplats.

Possibilitat de serigrafia a una o més tintes sota demanda.

Àmplia varietat de colors. Acolorits en massa, opacs i translúcids. Es realitzen en colors personalitzats sota un mínim de comanda.

Per la seva qualitat permet la seva reutilització en multitud d’ocasions, minimitzant la generació de residus d’un sol ús i reduint així l’impacte mediambiental.

Òptims per la seva reutilització en esdeveniments, celebracions, festes o celebracions multitudinàries, així com concerts, bars de platja, etc.


VEURE CATÀLEG DE PRODUCTES