Loading...
Com enviar el teu disseny 2018-03-20T17:28:16+00:00

El format d’arxiu requerit és un JPG o PDF sense capes i vectoritzat sempre a una resolució entre 250 i 300 dpi. Així mateix l’escala de color ha de ser CMYK.

La mida del fitxer final ha de ser igual a la grandària d’impressió. Els arxius no han de contenir sangs, marges ni marques de tall. D’aquesta manera ens assegurem que no cal manipular aquest arxiu i així evitar possibles errors. Així, la imatge que estàs enviant és la imatge que obtindràs, ja que nosaltres només la imprimirem i la muntarem en el suport que necessitis. No obstant això el nostre departament tècnic el revisarà i el validarà per a impressió, assegurant-nos que compleix els requisits necessaris per produir una impressió de qualitat.

No acceptem l’enviament d’arxius amb extensions com ara: DOC, POWERPOINT, CDR i PUBLISHER pel fet que aquests formats són susceptibles de generar errors, ja sigui de falta de capes per imprimir o de dimensions d’impressió incorrectes. Si tens problemes a l’hora de convertir el teu fitxer a JPEG o PDF des del teu programa d’edició, nosaltres podem ajudar-te.

Un cop tinguis l’arxiu generat, segons les indicacions exposades en aquest apartat, pots guardar l’art final amb el teu nom i enviar-nos a través de la nostra plataforma FTP. És un procés molt senzill, només has de fer clic sobre el baner de l’esquerra “Enviament de fitxers” i adjuntar els arxius. – En el cas que els arxius tinguin un pes inferior a 10 Mb, pots enviar-nos per email a pedidos@pulseramania.es Si tens qualsevol dubte, consulta’ns a través de l’email o truca’ns per telèfon, serà un plaer atendre’t.

info@vasomania.es
Telf. 93 886 61 92